2011-10-12 17:19 #0 av: Loveradio

Välkommen hit! Du som är ny medlem på sajten bör ta dig tid att läsa igenom denna artikel, som förklarar vilka regler det är som gäller på sajten. Ibland händer det också att gamla medlemmar kan behöva fräscha upp minnet ibland. Så ta er tid att läsa igenom denna artikel, det går snabbt, jag lovar.

Till dig som är helt ny på iFokus, som t.ex hittade hit via Google:

Registrera dig här nedan så kan du ställa dina frågor direkt i forumet. Det tar bara en minut och kostar ingenting. Bland alla fördelar med att vara medlem finns:

  • Du kan sätta bevakningar på diskussioner du tycker är intressanta.
  • Du kan delta i och läsa röstningstrådar.
  • Du kan gå med i dolda grupper.
  • Du blir medlem i hela iFokus med samma medlemskap.
  • Du får ett fotoalbum och gästbok.

Till er som är inne på denna sajt lite då och då, gå med istället vet jag! Klicka på: "Gå med i Dokumentärer ifokus" som är märkt i orange till höger, under "Mina iFokus-sajter".

Klicka här för att läsa igenom skrivreglerna Dessa regler gäller på sajten och överhuvudtaget på iFokus, och är viktigt att följa.

Så innan du skriver ett inlägg, tänk på vad du skriver. Var trevlig och du blir bemött trevligt tillbaka. Tänk också på att underlätta för de synskadade som finns här på iFokus. Skriv t.ex inte "????" och liknande eftersom det kan vara besvärande för de som använder skärmläsare.

När du är införstådd med dessa regler så är du mer än välkommen att skriva inlägg och bli en del av denna sajt.

Har du några som helst frågor eller funderingar av något slag, eller vill du komma med synpunkter eller förslag på saker som kan göra denna sajt bättre, kontakta mig genom att skriva i min gästbok eller skicka ett privat meddelande!

/Mvh er sajtvärd Sara "Loveradio"